Zgodnji nakup

Prihranite sedaj. Ura odšteva!

Zgodnji nakup

Prihranite sedaj. Ura odšteva!

Novi LEXION.

bild-lexion

Znižajte porabo goriva in povečajte donos.

Vrhunski modeli LEXION navdušujejo s porabo goriva približno 1 litra na tono pri najvišjem pretoku in so najzmogljivejši, ko je to najbolj potrebno. Odkrijte novo merilo činkovitosti.

  • Nova kabina za LEXION. Vse povsem po vaših željah.
  • Novo: LEXION MONTANA. Na pobočju žanjete tako dobro kot na ravnini.

Novi LEXION

TRION 700 

Ni časa za kompromise.

Vsako polje je drugačno, vsaka kmetija se razlikuje. Sisteme pretoka TRION 700 APS HYBRID lahko natančno uskladite glede na vaše zaloge in pridelek za mlatenje. Od vstopnega kanala prek mlatilnega sistema in sekundarnega ločevanja do upravljanja slame, vse možnosti so odprte.

TRION 600/500 

Šteje vsako zrno.

Mlatilni sistem APS WALKER deluje tako učinkovito, da gre pri TRION 600/500 le približno 10 % zrnja v ločevanje preostalih zrn. 90 % zrnja se loči od slame še preden doseže pretresalo – ne glede na težavne pogoje žetve in vlažnost slame, ki jo mlatite.

TRION MONTANA

TRION na pobočjih žanje tako dobro kot na ravnini.

Mlatenje na pobočjih je enako učinkovito in zmogljivo kot na ravnem terenu:. Na tem področju so si kombajni MONTANA družbe CLAAS ustvarili ime po vsem svetu. S povsem avtomatsko izravnavo naklona na pobočju do 18 % in vzdolžno izravnavo do 6 % TRION MONTANA obvlada tudi najbolj  hribovita polja.

LEXION 8000/7000

LEXION 8000 / 7000.

Vstopni kanal, mlatilni sistem APS SYNFLOW, sekundarno ločevanje ROTO PLUS, Upravljanje slame – v teoriji je za pospešitev pretoka mogoče izboljšati številne parametre. Prav tako v praksi. V tesnem sodelovanju z našimi strankami smo temeljito prenovili vse sisteme v LEXION. S kombinacijo mlatilnega sistema APS SYNFLOW in sekundarnega ločevanja ROTO PLUS je mlatilni sistem APS SYNFLOW HYBRID vodilni v svojem razredu.

Izkusite več

LEXION 6000/5000

25 % več pretoka:

LEXION 6000 / 5000.

Za trajno uspešnost je treba ostati lačen in se ne zadovoljiti prezgodaj. Skladno s tem sloganom smo razvili mlatilni sistem APS SYNFLOW WALKER: Z njim odpiramo nov razred v segmentu pretresalnih naprav. Združuje pospeševanje pretoka z APS z dodatnim ločevalnim bobnom po mlatilnem bobnu. Tako se doseže edinstvena zmogljivost pretoka pri odlični kakovosti slame.

Izkusitelexion6000_5000_hrc_2022 več

AVERO 240/160

Zmogljivostni paket v kompaktni enoti.
AVERO 240 / 160.

AVERO je prvi kombajn v kompaktnem razredu z mlatilno tehnologijo APS. Mlatilni in ločevalni sistem APS odlično opravljata svoje delo že v modelih LEXION in TUCANO ter zagotavljata do 20 % več pretoka pri enaki porabi goriva.

Izkusite več

CLAAS CONVIO FLEX

nteligenca na tekočem traku.

CONVIO FLEX s prilagodljivimi rezalnimi noži je bil razvit za univerzalno uporabo pri vseh mlatilnih sortah, kot npr. žito, oljna repica, soja, grah in trava. CONVIO (s togimi rezalnimi noži) je posebej primeren za žito in oljno repico. Pri rezalnih mehanizmih CONVIO so na voljo sistemi za pomoč, ki jih je mogoče upravljati iz kabine.

Izkusite več

QUADRANT EVOLUTION.

Dosledno nadaljuje razvoj.

Natančno vemo, kako pomembno je pravilno sodelovanje vseh dejavnikov v vaši žetveni verigi. Zato smo povezali naše tehnično znanje v enem izmed največjih in najsodobnejših razvojnih centrov za balirke na

NOVO: zložljivo vodilo za prejo.

Pri novem ohišju za prejo je udobje pisano z veliko začetnico. Ker smo želeli izboljšati dosegljivost zgornjega vodila za prejo za manjše voznike in voznice, je to zdaj zložljivo. Novost pri QUADRANT EVOLUTION je zavora za prejo, ki jo nastavite brez orodja. Hitra prilagoditev na vsako vezno prejo.

NOVO: 10 % višje št. vrtljajev.

Za pobiralko neprekinjeni valj sistema POWER FEEDING SYSTEM (PFS) krmo razdeli po širini stiskalnega kanala. Na novo razvita lopatica prečnega transportnega polža krmo potiska globoko v rotor. Na novi pobiralki je mogoče povečati število vrtljajev PFS za 10 %. To izboljša zmogljivost pobiranja.

NOVO: pet vrst rogljev.

Ker ima pobiralka sedaj pet vrst rogljev, še posebej dobro grabi. Roglji se obračajo počasneje, tečejo tišje in tako bolje pobirajo krmo tudi na neravnih tleh. Komponente, odporne proti obrabi, so svojo izredno vzdržljivost in trpežnost dokazale že v kombajnu JAGUAR – vse do danes.

Minimalen obseg vzdrževanja.

Vse bistvene komponente nove pobiralke so prilagojene na boljšo učinkovitost balirke QUADRANT. Ohišje je bilo ojačano in pogonska gred povečana. Napenjanje in mazanje verig sedaj poteka povsem samodejno. Izkoristite največ z večjim pretokom in zaradi dobre dostopnosti ter hitrega vzdrževanja tudi življenjsko dobo, podaljšano za več let.

NOVO: avtomatska regulacija stiskalnega tlaka APC.

Z APC lahko vedno vozite pri največji izbrani moči. Sistem samodejno regulira stiskalni tlak. Neodvisno od kakovosti materiala za stiskanje lahko vsi vozniki izdelajo konstantne bale enakomerne kakovosti. Sodelovanje novega sistema APC in nove oblike kanala dodatno optimizira obliko in težo bale.

NOVO: QUADRO PAC.

S QUADRO PAC vaše sveže stisnjene bale lahko na polje položite v kopicah po 3 ali 4. S tem prihranite do 75 % časa pri transportu. S tem varujete tudi tla, saj nakladalna in transportna vozila potrebujejo manj prevozov. Če nenadoma začne deževati, zgornja bala ščiti druge bale pred vlago.

20 let UNIWRAP

Zraven od samega začetka.

V preteklih 20 letih smo vedno poslušali naše stranke. Rezultati so vidni:

  • Kompakten koncept enojne osi za optimalno okretnost
  • Velike posamezne 26,5-palčne pnevmatike za optimalno varovanje talRezalno dno PRO vgrajenega preprečevanja zamašitve
  • Novi koncept pritisnega valja HD za maksimalno trpežnost
  • Visoko zmogljiv ovijalnik: 6 plasti folije v samo 24 sekundah
  • Opcijska vezava s plaščno folijo za optimalno kakovost krme
  • Hidravlično zložljiva ohišja za folijo za hrbtu prijazno menjavo folije
  • Zaloga 14 kolutov folije za dolge delovne dni

Vse informacije o ROLLANT UNIWRAP